Golf og abwonderdive

Banker dit hjerte for golf? Kunne du tænke dig at spille et par runder på en tropisk drømme destination, kunne du tænke dig at have noget sjov med dine venner eller familie på din ferie?
Golf på Bali er klar til at blive nydt af jer alle. Vi kan assistere dig/Jer men kombi af en ferie med afslapning i resortet og spille et par runder på 2 af Bali’s 5 golf baner.

6-huls puttinggreen i ABWonderdive resort.
I resortet har vi lavet en 40m2 stor 6 huls puttinggreen, den ligger lige ned til vandet. Er lavet af kunst græs, rimelig udfordrende og kan blive spillet på mange måder. Hvis du gerne vil vedligeholde dine putting egenskaber, udfordre dine venner / familie til en lille konkurrence, det er helt op til Jer hvordan I vil spille.
I vores resort har vi nogle puttere og golfbolde til rådighed til vores puttinggreen.
     

De 2 baner vi anbefaler og samarbejder med er 2 af Bali’s bedste baner, de er også tættest på vores resort. Den ene er den ældste bane på Bali som er Bali beach golf bane i Sanur og den meget smukt beliggende bjerg bane, Handara Golf bane som er i området Bedugul. Om du er registreret golf spiller eller begynder er det muligt at spille på dem begge. Man skal ikke have et handicap for at spille, Pay & Play er også velkommen / muligt. I asien er det normalt at der er caddy’s når man spiller. Begge baner arbejder med obligatoriske caddy’s, så der er en pr person som hjælper jer hele vejen rundt.
De er rigtig sød og kender banerne som deres egen bukselomme giver gode råd, og vil Jer det bedste. På begge baner er reglen en golfbag pr. spiller.

I ABWonderdive resortet hjælper vi gerne med at komme ud og spille: du kan bringer dit eget golf sæt, vælge at leje udstyr, med kørsel til og fra banerne, booking af golf tider, leje af golf bil (Handara banen), vi assisterer gerne og deltager/spiller også med hvis det er muligt. Der skal tilsidesættes en hel dag til en golf tur.
På de to baner er der trænings faciliteter såsom driving-range (aften i Sanur), indspil, bunker, puttinggreen, omklædnings faciliteter, bar & restaurant.

 

Bali Beach golf bane

Denne bane er placeret I et meget flot område med store gamle træer over det hele. Den har fået en renovering med beder tee’s og greens, vand huller og små mini åer. Alt i alt en meget smuk bane, som er udfordrende for golfer på alle niveauer.
De forskellige greens er re-designet så de nu er ti top, med forskellige bunkers og udfordring omkring greenen, husk at nærlæses greenen godt for at kunne spille dem korrekt, der er ikke meget plads til fejl.
Spiller med højre handicap har altid mulighed for at kunne lægge op til gode indspil og prøve at undgå de forskellige udfordringer undervejs. Den lavt handikap spiller, skal være meget præcis for at kunne spilde op til handikap.
Sanur golf bane består af 7 par 4 huller, et par 5 hul og et par 3 hul = 9 huller. Denne bane gås to gange for at spille 18 huller, hvilket giver en golfer god mulighed at lære banen godt at kende på første runde. Alt i alt en fantastisk bane med maser af udfordringer for alle.

Har du spørgsmål til golf i din ferie hos os, priser for at spille golf, transport m.m. kontakt os via info@abwonderdive-bali.com og vi hjælper gerne med at booke golf ture når I bor hos os.

Handara golf bane

Handara golf bane er en 18 hullers bane placeret oppe i bjerg området som hedder Bedugul. Denne fantastisk flotte og smukt beliggende bane, er placeret langt væk fra storturismens hot spot.
Banen som er placeret 1400m højde, tilbyder et helt unikt vejr med daglige temperaturer mellem 14C og 20C gader i skyggen året rundt. Dette giver spiller på denne bane et helt unik spille oplevelse, hvor man kommer væk fra de normalt høje temperaturer, som er på Bali året rundt. Denne golf bane skulle være en af de mest udfordrende på Bali og i Asien.
Handara golf bane består af; 10 par 4 huller, 4 par 5 huller og 4 par 3 huller = 18 fantastiske golf huller et must for alle golfer at spille på. Her er det muligt at leje golf bil.

Har du spørgsmål til golf i din ferie hos os, priser for at spille golf, transport m.m. kontakt os via info@abwonderdive-bali.com og vi hjælper gerne med at booke golf ture når I bor hos os.

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182