Vores dykker center

ABWonderdive-bali er placeret I fiskerbyen Kubu på øst Bali, et område som anses som værende et af de bedste områder for dykning, snorkling og fri dykning. Det nye dykker center som er centralt placeret i resortet få minutters gang fra vores eget husrev. Dette spektakulære hus rev samt de verdens berømte dykker spots som ligger tæt på, anses som noget af det bedste dykning som Bali tilbyder dykker og snorkler. Den specielle placering som vi har på øst siden af Bali hvor det næringsrige vand konstant bliver udskiftet, bringer nyt energi til koraller og føde til fiskene medføre en stor variation af koraller og en stor sund fiskebestand.

Det let tilgængelige og lave husrev er et idealt spot for flaske dykker, fri dykker samt snorklers. Man kan gå på opdagelse i den fantastiske tropiske undervands verden lige foran resortet. Imens mægtige Mt. Agung kigger udover det Balinesisk hav.

Med over 30 nævnte dykker spot, i forskellige sværhedsgrader, kan vi tilbyde dykker spots såsom; vrag-, væg dykning, unikke koral rev, UW foto områder med makro dykning som speciale. Samt et utroligt let tilgængeligt varieret husrev med dybde fra 3-4 meter til over 40 meters dybde. ABWonderdive-Bali er det perfekte dykker paradis, for dykker på alle niveauer. Vi har vores eget lokale 40 meter lange ”Boga” vrag som ligger fra 18 til 40 meters dybde, som kun ligger få min transport fra vores resort.  I Tulamben, 10 min transport fra os, ligger det 140 meter lange verdens berømte vrag ”Liberty”, det ligger i dybden fra 8 til 35 meters dybde.  Rundt i vores område tilbyder vi et fantastisk variation af dykker muligheder. Ikke at forglemme Amed og Chandidasa, som også er gode dykker områder.

For nationalparken i Menjagang samt Mantapoint & Mola Mola’er ved Nica Penida, kan vi evt. hjælpe med dags ture det er ikke i vores normale program.

Vores lokale dykker område her på øst Bali, ligger i afstand mellem 5 til 45 minutters transport. Disse dykker spots kommer vi til via bil eller i små dykker både ”lokal style”.

Den unikke varieret og store arts rigdom som er i vores undervandsverden, der omringer vores resort område, er en drøm for enhver dykker- snorkler eller fri dykker.

Dykker certifikater:

I vores dykker center vil vi uddanne dykker i forskellige systemer afhængig af vores instr. uddannelse. Vi tilbyder dykning fra 8 år, med "bubble" program, fra 10 år har vi bl.a. prøve dyk, åben vands kursus, AOW op til Rescue. I centeret tilbyder vi over 10 forskellige specialties samt uddannelse til Dive Guide-Master.

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182