Ture i Karangasem

Vandfald

Less vandfald, er kun ½ times kørsel fra vores resort. Når du kommer til parkerings pladsen købes der billetter, derfra er der ca. ½ times gang gennem regn skoven op til vand faldet. På vejen skal du krydse en lille flod et par gange samtidig med i har en fantastisk oplevelse af regnskoven på nord øst bali. Afhængig af sæsonen vil der evt. være mulighed for at se kløver, cashewnød træer kakao planter samt forskellige frugter, planter og blomster. Ved Less vandfaldet er der en lille pool som man kan bade i, det er ca. 30m højt så vær parat til en god skylder. Alt i alt en fantastisk jungle feeling.


Tirta Gangga

Tirta Ganga water Palads, er ca. 45 min. kørsel fra vores resort. Paladset er et helligt område med hellige kilder. Er utroligt flot med flere forskellige fiskebassiner og planter i fordelt over et flot område. Der er en masse statuer, templer, en restaurant samt områder med helligt vand man kan svømme i mod ekstra betaling. Hele området er vidunderligt og malerisk et must for enhver.


Ujung water palads

Er placeret ved vandet i Amlapura ca. 1 times kørsel fra resortet. En god kombination hvis man tager til Tirta Gangga også. Dette område er endnu større med en fantastik have anlagt rundt om de 4 store bassiner. I midten er der et hus som den gamle konge fra Amlapura lod bygge. I Amlapura centrum er der et lille museum også fra kongens tid som er et besøg vær. Dette smukke vand palads har forskellige flotte udsigt bl.a. til bjergene og til Lombok på en klar dag.


Plantager

Cashewnødder, krydderier, kakao- og kaffe farme, er det er muligt at besøge og få en rundtur samt smags prøver. Der er ris terrasser og forskellige vandre ture op ad Mt. Agung der ligger rundt i vores område.


Trekkingstur til Batur

Mt. Batur vandre tur. Dette bjerg som ligger ved siden af Mt. Agung. Denne lille vulkan søster er ikke aktiv og derfor er det m uligt at lave vandre ture op til toppen af bjerget. Det kan gøres tidligt om morgen for at komme op og se den flotte sol opgang. For normale dags ture er det også muligt at bestige Mt. Batur, hvor der er forskellige vandre ture med fantastiske udsigts punkter undervejs.


Tempel

I Tulamben er der et tempel som ligger lidt op ad bjerget, hvor vi gerne tager hen for at nyde den flotte udsigt samt det flotte solnedgangs lys på Mt. Agung.

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182